preskoči na sadržaj
Vijesti

Obilježili Olimpijski dan

Na inicijativu našeg učenika Borne Katića, a uz svesrdnu pomoć Grada, u Orahovici je održan 1. Olimpijski dan u kojemu je ukupno sudjelovalo 980 natjecatelja, 7 škola, mnoštvo građana, rekreativaca, vrtićanaca... Natjecatelji su bili raspoređeni u deset kategorija. Prvi Olimpijski dan otvorila je gradonačelnica Ana-Marija Petin pozdravljajući sve sudionike. Gradonačelnica je izrazila radost što se na prvom obilježavanju okupilo gotovo tisuću sudionika i što su svi dali svoj doprinos u promicanju zdravog  života, mira i tolerancije.


Poslijepodne su na stazu izašli učenici i profesori naše škole koji su se masovno odazvali sudjelovanju u atletskoj utrci. U kategoriji prvog razreda najbrža je bila Marta Vekić, drugo mjesto pripalo je Jeleni Zubak, a treće su dijelile Helena Paulić i Ela Felendeš.  Tomislav Smokrović bio je prvi, drugo mjesto osvojio je Marko Varga, a treće Matija Zeman.

Klara Leko najbrže je istrčala stazu među djevojkama drugog razreda, druga je bila Vanja Balaž, a treća Anđelina Delbijanko.

Najbolje vrijeme u kategoriji trećih razreda-djevojke, istrčala je Katarina Ivić, druga je bila Martina Čilag i treća Ana Matišić, dok je u muškoj  kategoriji najbrži bio Hrvoje Vulić, drugi Petar Vrkić i treći Dario Periša.

U trci četvrtih razreda najbrža je bila Samanta Barać, drugo je mjesto osvojila Katarina Halgaš i treće Lea Pleša.  Prvi u muškoj kategoriji bio je Ivan Buneta, drugi Zvonimir Mesinger, a treće mjesto osvojio je Matej Mihaljević.

U atletskoj utrci sudjelovali su i profesori i profesorice, a proglašenje pobjednika u muškoj i ženskoj kategoriji učenici su pozdravili burnim navijanjem. Među profesoricama najbrža je bila Vlatka Zorc, druga je bila Suzana Maričić, a treća Ivana Maričić. Profesori su također odmjerili snage, a među njima, najbrži je bio Davor Jeger, drugo je mjesto osvojio Ivan Cigler i treće Ivan Jurišić. Profesori Dragan Zubak i Mirko Kufner natjecali su se u seniorskoj konkurenciji.

Prvi Olimpijski dan u Orahovici bio je dokaz da je  u našem gradu moguće zainteresirati sve uzraste te na jednom mjestu okupiti djecu, mlade i odrasle Orahovčane.  Nadamo se da su svi uspjeli osjetiti natjecateljsku atmosferu, adrenalin na startu, ponos na postolju, muku na stazi i radost nakon obavljenog posla. Vidimo se iduće godine!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Damir Najmenik   datum: 12. 9. 2017.

Tražilica

Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Prezentacije

Korisni linkovi
Dnevni tisak

preskoči na navigaciju