2021-04-16 15:34:22 Projekt "Nastavnici u poduzeću - praksa za nastavnike" U poduzeću Pustara Višnjica d.o.o., 8. i 9. travnja te 13. i 14 travnja 2021. godine održane su dvije radionice s područja gastronomije s ciljem bolje i suvremenije edukacije strukovnih nastavnika. Na radionicu su pozvani nastavnici strukovnih škola Virovitičko-podravske županije. Iz Srednje škole “Stjepan Ivšić„ Orahovica sudjelovale su nastavnice Mirjana Boloban i Danira Vinković. Radionice su trajale četiri dana po pet sati. Cilj projekta je da nastavnici bolje upoznaju konkretne poslovne procese što će olakšati zajedničku suradnju u provedbi praktične nastave na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu, a stečena znanja će im omogućiti unaprjeđenje provođenja nastave. Ostvareni su vrijedni kontakti s poduzećem Pustara Višnjica d.o.o. i kolegama iz strukovnih škola Virovitičko-podravske županije s kojima se u budućnosti može razviti suradnja na nekim novim projektima. Teme radionica 8. i 9. travnja bile su: 1. Junetina na sto načina, priprema svježeg, odležanog, mariniranog mesa i moguće pogreške 2. Trendovi u gastronomiji, tradicija i kreativnost Teme radionica održanih 13. i 14. travnja bile su: 1. Ne jede se samo ustima, jede se i očima - suvremeni dizajn tanjura 2. Fingerfood u doba korone (ručak u prirodi) Radionice je vodio mentor šef Goran Kočiš ,vlasnik Michelinove zvjezdice. Više u fotogaleriji: http://ss-sivsic-orahovica.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=205 |
Srednja škola "Stjepan Ivšić" Orahovica |