preskoči na sadržaj
Vijesti

Projekt "Nastavnici u poduzeću - praksa za nastavnike"

U poduzeću Pustara Višnjica d.o.o., 8. i 9. travnja te 13. i 14 travnja 2021. godine održane  su dvije  radionice s područja gastronomije s ciljem bolje i suvremenije edukacije strukovnih  nastavnika. Na radionicu su pozvani nastavnici strukovnih škola Virovitičko-podravske županije. Iz Srednje škole “Stjepan Ivšić„ Orahovica sudjelovale su nastavnice Mirjana Boloban i Danira Vinković. Radionice su trajale četiri dana po pet sati.


Cilj projekta je da nastavnici bolje upoznaju konkretne poslovne procese što će olakšati zajedničku suradnju u provedbi praktične nastave na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu, a stečena znanja će im omogućiti unaprjeđenje provođenja nastave.

Ostvareni su vrijedni kontakti s poduzećem Pustara Višnjica d.o.o. i kolegama iz strukovnih škola Virovitičko-podravske županije s kojima se u budućnosti može razviti suradnja na nekim novim projektima.

Teme radionica 8. i 9. travnja bile su:

1. Junetina na sto načina, priprema svježeg, odležanog, mariniranog mesa i moguće pogreške

2. Trendovi u gastronomiji, tradicija i kreativnost 

Teme radionica održanih 13. i 14. travnja bile su:

1. Ne jede se samo ustima, jede se i očima - suvremeni dizajn tanjura 

2. Fingerfood u doba korone (ručak u prirodi)  

Radionice je vodio mentor šef Goran Kočiš ,vlasnik Michelinove zvjezdice.

Više u fotogaleriji: 

http://ss-sivsic-orahovica.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=205



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Damir Najmenik   datum: 16. 4. 2021.

Tražilica

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


UPISI 2023./24. (prezentacije)

Korisni linkovi
Dnevni tisak


Linkovi

Projekt 28 zvjezdica

 www.eukutak.info



Nacionalni portal za udaljeno učenje "Nikola Tesla"



Posjetite Portal za škole



Demo državne mature



Moja matura



Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja





preskoči na navigaciju