Projekt "Nastavnici u poduzeću - praksa za nastavnike"
U poduzeću Pustara Višnjica d.o.o., 8. i 9. travnja te 13. i 14 travnja 2021. godine održane su dvije radionice s područja gastronomije s ciljem bolje i suvremenije edukacije strukovnih nastavnika. Na radionicu su pozvani nastavnici strukovnih škola Virovitičko-podravske županije. Iz Srednje škole “Stjepan Ivšić„ Orahovica sudjelovale su nastavnice Mirjana Boloban i Danira Vinković. Radionice su trajale četiri dana po pet sati.
Cilj projekta je da nastavnici bolje upoznaju konkretne poslovne procese što će olakšati zajedničku suradnju u provedbi praktične nastave na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu, a stečena znanja će im omogućiti unaprjeđenje provođenja nastave.
Ostvareni su vrijedni kontakti s poduzećem Pustara Višnjica d.o.o. i kolegama iz strukovnih škola Virovitičko-podravske županije s kojima se u budućnosti može razviti suradnja na nekim novim projektima.
Teme radionica 8. i 9. travnja bile su:
1. Junetina na sto načina, priprema svježeg, odležanog, mariniranog mesa i moguće pogreške
2. Trendovi u gastronomiji, tradicija i kreativnost
Teme radionica održanih 13. i 14. travnja bile su:
1. Ne jede se samo ustima, jede se i očima - suvremeni dizajn tanjura
2. Fingerfood u doba korone (ručak u prirodi)
Radionice je vodio mentor šef Goran Kočiš ,vlasnik Michelinove zvjezdice.
Više u fotogaleriji:
http://ss-sivsic-orahovica.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=205
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |