preskoči na sadržaj
Vijesti

Kvalifikacijske komponente projekta Leonardo da Vinci

Ovdje možete pogledati 5 kvalifikacijskih dijelova koji se bave temom pripreme povrća i korištenja povrća u kuhinji i u posluživanju jela, a to su: 1. Uzgoj/Vrste i prerada povrća, 2. Povrće u dizajnu i dekoraciji, 3. Posluživanje i ukrašavanje povrća, 4. Priprema toplih jela od povrća, 5. Priprema hladnih jela od povrća. Ovi kvalifikacijski dijelovi mogu se koristiti po gore navedenom redoslijedu, ali i zasebno. Mogu se, isto tako, iskoristiti kao sastavni dio projektne nastave u obrazovnom procesu. Osim tih 5 komponenti, ovdje se nalaze i kompedij, slikovni i zajednički rječnik.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Damir Najmenik   datum: 24. 9. 2015.

Tražilica

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


UPISI 2023./24. (prezentacije)

Korisni linkovi
Dnevni tisak


Linkovi

Projekt 28 zvjezdica

 www.eukutak.info



Nacionalni portal za udaljeno učenje "Nikola Tesla"



Posjetite Portal za škole



Demo državne mature



Moja matura



Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja





preskoči na navigaciju